Najväčší portál na vyhľadávanie lekárov

Lékaři s možností objednání online

Obrázek : MUDr. Martin Mikulík

MUDr. Martin Mikulík

Gynekolog - gynekologie

Sestra:

 

Adresa:

Praha 1 - Malá Strana

Kontakt

GynCare Praha spol. s r.o.

Sněmovní 11/172
Praha 1 - Malá Strana
118 0

Další informace»

Ordinační hodiny

Po:08:00-13:00
Út:14:00-18:00
St:08:00-11:00
Čt:14:00-18:00
Pá:08:00-13:00
legenda: běžné o.h.

Informace o ambulanci:

Noví pacienti Objednávání

Komunikace v jazycích:

Jak se k nám dostanete:

Naše ordinace sídlí v centru Prahy, ve Sněmovní ulici 11, pár kroků od Malostranského náměstí. Přijedete-li autem, nejbližší hlídané parkoviště je na Malostranském náměstí. Cestovat k nám městskou hromadnou dopravou můžete metrem do stanice trasy A Malostranská.

Nebo tramvají č. 12, 20 a 22 do stanice Malostranské náměstí, případně tramvají č. 18 do stanice Klárov.

O lékaři / ambulanci:

Narozen 13. 2. 1969 v Praze. Studium medicíny ukončil v roce 1993 na 1. fakultě všeobecného lékařství Univerzity Karlovy, od roku 1993 do roku 1997 pracoval na gynekologicko – porodnickém oddělení nemocnice Kladno, v letech 1997 – 2000 v Ústavu pro péči o matku a dítě v Praze Podolí, od roku 2000 ambulantní gynekolog v Praze. V oboru gynekologie – porodnictví dosáhl v roce 1997 atestaci I. stupně a v roce 2001 atestaci II. stupně.

Člen České lékařské komory a držitel licence pro výkon soukromé praxe a poskytování porodních služeb. Člen České gynekologicko-porodnické společnosti J. E. Purkyně, člen Sdružení soukromých gynekologů. Zaměření na minimálně invazivní léčbu nemocí ženských reprodukčních orgánů a ultrazvukovou diagnostiku.

Nabízené služby:

Gynekologicko-porodnická ordinace poskytuje komplexní gynekologické vyšetření, zahrnující preventivní gynekologické prohlídky, antikoncepční poradenství, péči o těhotné a drobnou gynekologickou operativu.

Důraz klademe na kvalitu poskytované péče, a to jak po stránce odborné – s využitím moderního přístrojového vybavení, tak po stránce organizační – naším cílem je nabídnout vysoce kvalifikovanou péči v příjemném prostředí a bez zbytečného čekání.

Velký důraz klademe na kvalitu péče a přístrojového vybavení ordinace. Samozřejmostí je ultrazvuková diagnostika ( Sonoace X8 ) s možností 3D projekce.

  • v rámci preventivních gynekologických prohlídek provádíme v pravidelných intervalech kolposkopické vyšetření děložního čípku s odběrem materiálu na cytologickou analýzu
  • provádíme drobné chirurgické výkony
  • poskytujeme antikoncepční poradenství

Ceník:

 

Fotogalerie:

Fotografie ambulance Fotografie ambulance Fotografie ambulance Fotografie ambulance