Najväčší portál na vyhľadávanie lekárov
Obrázek : MUDr. Akerke Kanagatová

MUDr. Akerke Kanagatová


Gynekolog - gynekologie

Sestra:

 

Adresa:

Praha 9 - Vysočany

PŘIJÍMÁME NOVÉ PACIENTY. Využijte objednání na vyšetření přes internet! Nabízíme nadstandardní balíčky služeb viz ceník.

Informace o ambulanci:

Noví pacienti Objednávání

Komunikace v jazycích:

Jak se k nám dostanete:

 

Ověřená hodnocení a recenze:

 

O lékaři / ambulanci:

Paní doktorka Kanagatová absolvovala studium na 1. lékařské fakultě Univerzity Karlove v r. 2017. 
Od té doby pracovala na gynekologicko-porodnickém oddělení nemocnice Kladno a Děčín. Od r. 2020 se věnuje léčbě neplodnosti a prenatální péči na klinice Gynem v Praze, spolu s doktorkou Tomilovou. V prosinci 2021 se připojila do našeho týmu GynPrahaPlus. Bude provádět preventivní prohlídky, těhotenská vyšetření, a do budoucna i skríningová vyšetření v těhotenství, na paní doktorku se taky můžete obracet pokud máte problémy s početím, poruchy  menstruačního cyklu, onemocnění děložního čípku a jiné gynekologické potíží. Paní doktorka má absolvovaný základní kmen a je v předatestační přípravě v oboru gynekologie a porodnictví. Vítám šikovnou mladou kolegyni v našem týmu. 

Nabízené služby:

Jsme tým zkušených gynekologů a poskytujeme vysoce kvalitní odbornou péči v oboru gynekologie, reprodukce a porodnictví.  Naše ordinace byla založena v r. 2014 a v lednu  2018 jsme se přestěhovali do nových prostor kliniky Meridian

Cílem naší práce je Vaše zdraví.

Naši gynekologové se zaměřují na gynekologickou a porodnickou péči, kterou poskytujeme ženám ve věku od 15 let. Naše práce cílí na prevenci a časnou diagnostiku ženských chorob a samozřejmě na léčbu všech druhů gynekologických onemocnění.

Můžete se na nás obrátit kdykoliv, když máte potíže a potřebujete pomoc, ale i v případech kdy se cítíte dobře a chcete mít jistotu že je vše opravdu v pořádku.

Fotogalerie: