Najväčší portál na vyhľadávanie lekárov
Obrázek : MUDr. Martin Drábek

MUDr. Martin Drábek


  • Martin hodnotí:
    Pan doktor je velmi příjemný. Vše dokáže vysvětlit. Jsem za něj velmi vděčný
Zobrazit více hodnocení

Urolog - urologie

Sestra:

 

Adresa:

Brno - Pisárky

Objednejte se online - Vyberte požadovaný den a čas - Klikněte na volný termín
více termínůméně termínů

PŘIJÍMÁME NOVÉ PACIENTY. Cena za vyšetření 850 Kč.

Informace o ambulanci:

Noví pacienti Objednávání

Komunikace v jazycích:

 

Jak se k nám dostanete:

 

Ověřená hodnocení a recenze:

  • Za 15 minút všetko vybavené. K veci, rýchle a profesionálne. Odporúčam, neni čo vytknúť. Únor 2024, Daniel
  • Vše OK.Leden 2024, Zdeněk
  • Pan doktor i sestřička moc milí a profesionální, příjemné, moderní prostředí. Doporučuji!Leden 2024, Nicolas
  • Krásné prostředí, hezký přístup, děkuji KlevetováLeden 2024, Martin
  • Profesionální a lidský přístup - zodpovězeny všechny otázky, sděleny konkrétní informace o dalším postupu a možnostech léčby. Děkuji panu doktorovi za individuální a empatický přístup. Zdenek Prosinec 2023, Zdenek
  • Pan doktor je velmi příjemný, ochotně vše vysvětlí, prostě profesionál. ZdenekListopad 2023, Zdenek
  • Pán doktor je perfektný a vrelo ho odporúčam! Profesionálny prístup. Všetko mi vysvetlil čo bolo potreba. 10/10Červen 2023, Martin
  • Pan doktor je velmi příjemný. Vše dokáže vysvětlit. Jsem za něj velmi vděčný Květen 2023, Martin

O lékaři / ambulanci:

Vedoucím lékařem a odborným garantem je MUDr. Martin Drábek. Lékařskou fakultu Masarykovy univerzity absolvoval v roce 1993, poté pracoval jako urolog v nemocnici v Třebíči a od roku 1997 ve fakultní nemocnici U svaté Anny v Brně, od roku 2000 jako vedoucí lékař. Od roku 2004 do roku 2019 pracoval v Nemocnici Jihlava jako primář urologického oddělení. Od roku 2019 doposud pracuje v Nemocnici Blansko. Je absolventem European School of Urology v roce 1998, stážoval na přední pařížské klinice Institute Mutualist Montsouris Paris. Je autorem a spoluautorem 114 publikací a přednášek včetně zahraničních. Má atestační zkoušky z urologie I. a II. stupně a licenci lékařské komory pro samostatný výkon urologické praxe a výkonu funkce odborného garanta a licenci pro výkon funkce primáře.

Nabízené služby:

URO-CLINIC je nestátní zdravotnické zařízení, které poskytuje komplexní služby v oboru urologie a andrologie. Naší prioritou je vysoká kvalita služeb, maximální pohodlí klientů a minimalizace času stráveného ve zdravotnickém zařízení. Klienti jsou objednáni na čas, který garantujeme, a počet kontrol minimalizujeme na nezbytné minimum. Nejsme smluvně vázáni se zdravotními pojišťovnami, a proto se můžeme jednoznačně orientovat na kvalitu péče, ne na kvantitu. O výsledcích laboratorních vyšetření jsou klienti informováni telefonicky nebo e-mailem bez nutnosti další návštěvy. Samozřejmostí je pro nás úplná informovanost klientů, kterou považujeme za základ spolupráce. Bez ohledu na momentálně platící zákony a vyhlášky mají naši klienti nárok kdykoliv nahlédnout do své dokumentace a vyžádat si její úplnou kopii.

Poskytujeme kompletní služby urologické a andrologické ambulance. Od konzultací, přes kompletní urologické vyšetření a trvalou dispenzární péči, až po andrologické vyšetření erektilních dysfunkcí a syndromu deficitu androgenů u mužů. Nabízíme tzv. "second opinion" konzultace. Jde o získání dalšího názoru na diagnostiku a léčbu urologických onemocnění.

Dále nabízíme možnost operačních výkonů v rámci "jednodenní urologie", které nevyžadují hospitalizaci.


Ceník:

 

Fotogalerie:

Fotografie ambulance Fotografie ambulance Fotografie ambulance Fotografie ambulance