JSTE LÉKAŘ?

Lékaři s možností objednání online

Obrázek : Jaroslava Skuhrovcová DiS

  • Chvátalová hodnotí:
    Vše vynikající, paní hygienistka, prostředí....

Jaroslava Skuhrovcová DiS

Dentální hygiena

Sestra:

 

Adresa:

Praha 7 - Bubeneč


  • Chvátalová hodnotí:
    Vše vynikající, paní hygienistka, prostředí....
Jste lékař? Vyzkoušejte NavstevaLekare.cz zdarma »
72 pacientů navštívilo profil lékaře za uplynulý měsíc.
Upozorněte Vašeho lékaře o možnosti
využívání služby rezervací termínů online.

Informace o ambulanci:

Noví pacienti Objednávání

Komunikace v jazycích:

Jak se k nám dostanete:

 

Ověřená hodnocení a recenze:

  • Vše vynikající, paní hygienistka, prostředí....Listopad 2019, Chvátalová

O lékaři / ambulanci:

Dentální hygiena má preventivní a léčebný charakter. Jejím účelem je předcházet vzniku onemocnění v dutině ústní. V důsledku nedostatečného či nesprávně prováděného čištění zubů a dásní dochází často ke vzniku zubního kazu, zánětu dásní (gingivitidy) a závěsného aparátu zubu (parodontitidy).

Dentální hygiena není zkrášlovací proces, ale léčebný zákrok. Tímto procesem se odstraňují příčiny zánětu dásní a parodontitidy.

Co Vás na dentální hygieně čeká:

  • Zhodnocení úrovně ústní hygieny ( krvácivost dásní, výskyt plaku, kamene…)
  • Čištění zubů - naddásňového zubního kamene odstranění (ten má téměř každý)
  • Pískování ( Air-flow) pomocí velmi jemného písku se odstraní zbytky kamene a především pigmentace způsobené potravou či kouřením. V případě pokročilé parodontitidy či lokálního úbytku kosti u některých zubů, je třeba provést odstranění poddásňového kamene, (což je základní součást léčby parodontitidy). Toto ošetření se provádí v lokální anestezii.
  • Doporučení správné techniky čištění zubů a velikostí mezizubních kartáčků. Nelekejte se, pokud jich bude i několik. Málokdo má to štěstí, že by měl všechny mezizubní prostory stejné.
  • Leštění zubů s jemně abrazivní pastou.

Důkladná domácí péče je jedním ze základních předpokladů pro zdravé zuby a dásně!

Posledním krokem je kontrolní návštěva. Zde se dozvíme, zda zvládáte chrup vyčistit, nebo zda je nutné opětovné dočištění a zopakování si správné péče o zuby a dásně.

Výsledek oceníte

Již po první návštěvě dentální hygienistky jsou viditelné výsledky. Nejenže zuby jsou hladší, bělejší, ale i mezizubní prostory jsou průchodnější.

Nabízené služby:

Naše moderní zubní ordinace Vám nabízí své služby. Našimi prioritami jsou maximální šetrnost, bezbolestnost a individuální přístup ke každému pacientovi. Samozřejmostí jsou krátké objednací lhůty a okamžitá domluva návštěvy.  Vždy se vynasnažíme najít nejbližší termín. Garantujeme vysokou úroveň služeb za velmi příznivé ceny. Obavy nechte doma a přijďte nás navštívit.

Paní doktroka zastřešující ordinaci dbá na své celoživotní vzdělávání. Proto se u ní můžete setkat s titulem MSc. (Master of Science), který získala na prestižní anglické univerzitě Warwick splněním postgraduálního programu se zaměřením na protetiku. Dále si v roce 2016 zvýšila svou odbornost splněním tentokráte českého postgraduálního programu "Praktický zubní lékař".

Splňujeme nejvyšší hygienické standardy a máme oddělenou sterilizační místnost.
U nás nájdete tu nejmodernější diagnostiku:
- OPG Rentgen OPGX 700
- intraorální rentgen Gendex Expert DC
- intraorální kameru Gendex GXC-300
- diagnostickou kameru KaVo Diagnocam

Tohle všechno nám umožňuje odhalit i ty nejmenší problémy a ukázat je pacientům přímo na místě. Diagnocam navíc umožňuje vyšetřit i těhotné ženy, protože nefunguje na bázi RTG záření, ale na bázi světla.

Máme také Microskop Carl Zeiss Omni Pico – hodí se na super jemnou práci v endodoncii a esteticky nejnáročnější práce díky tomu, že vidíme anatomii zubů až 30x zvětšených.

Ceník:

 

Fotogalerie:

Fotografie ambulance Fotografie ambulance Fotografie ambulance Fotografie ambulance