JSTE LÉKAŘ?

Lékaři s možností objednání online

Obrázek : MUDr. Michal Chino

MUDr. Michal Chino

Ortoped - ortopedie

Sestra:

 

Adresa:

Praha 6 - Dejvice

Jste lékař? Vyzkoušejte NavstevaLekare.cz zdarma »
391 pacientů navštívilo profil lékaře za uplynulý měsíc.
Upozorněte Vašeho lékaře o možnosti
využívání služby rezervací termínů online.

Informace o ambulanci:

 

Komunikace v jazycích:

Jak se k nám dostanete:

Ordinace se nachází v blízkosti metra Dejvická a Ústřední vojenské nemocnice a ulic Evropská, Milady Horákové, Patočkova

O lékaři / ambulanci:

Absolutorium LF3 UK 1993

1994-2008 Ortopedicko-Traumatologické odd. ÚVN Praha

2008-2012 Pracovní pobyt ve Velké Británii ( Londýn, Belfast)

2012 – Ortopedicko-Traumatologické odd NsP Česká Lípa

2018 - Ústav Leteckého Zdravotnictví Praha

Nabízené služby:

Ambulance   je zaměřena na primární diagnostiku a konzervativní léčbu. Na operačních sálech v akreditovaném zařízení  přímo v budově je možná i jednodenní chirurgie a to včetně artroskopie kloubů,  zejména kolena.

U stavů vyžadujících náročnější operativu mohu nabídnout zákrok ve státním zařízení Nemocnice Česká Lípa, která má ale své kapacitní limity.

Dlouhodobě se specializuji na sportovní traumatologii. Proto je ambulance zaměřena zejména na tyto stavy. Praxi mám ale i s ortopedickými stavy,  tedy s problémy a obtížemi pohybového aparátu u dospělých a adololescentů.

Velkou výhodou je ultrazvuk přímo v ambulanci, který umožňuje bleskovou diagnostiku problémů měkkých tkání. To se týká především oblasti ramenou, ale i jiných tendinopatií a cílených zákroků pod sono kontrolou.

Bohužel nemohu nabídnout operační zkušenosti v oblasti dětské ortopedie  - tedy řešení malformací a vývojových vad u malých dětí. Běžné ortopedické vyšetření adolescentů a dětí je možné, problémem je ale pořízení RTG na pracovišti v ÚLZ.  Pokud chcete vyšetřit dítě, počítejte s tím, že to bude komplikovanější. Určitě si budete muset obstarat RTG na jiném pracovišti atd.

 

Ceník:

 

Fotogalerie: