JSTE LÉKAŘ?

Lékaři s možností objednání online

Obrázek : MDDr. Hana Velebilová

MDDr. Hana Velebilová

Stomatologie - zubní ambulance, zubař

Sestra:

 

Adresa:

Praha 4 - Pankrác

Jste lékař? Vyzkoušejte NavstevaLekare.cz zdarma »
55 pacientů navštívilo profil lékaře za uplynulý měsíc.
Upozorněte Vašeho lékaře o možnosti
využívání služby rezervací termínů online.

Informace o ambulanci:

Parkování

Komunikace v jazycích:

 

Jak se k nám dostanete:

 

O lékaři / ambulanci:

MDDr. Hana Velebilová

Narozena v Pelhřimově. Absolvovala Univerzitu Karlovu v Hradci Králová v roce 2014. Od roku 2014 je členem týmu kliniky Schill Dental.

Během studia věnovala většinu volného času návštěvám vzdělávacích akcí, školení a stáží s cílem nabídnout v budoucnu svým pacientům maximální, precizní a komfortní péči. Jejím cílem a zaměřením je nejenom miniinvazivní přístup, ale i lidskost a laskavost. Je přesvědčena, že z návštěvy u zubního lékaře si lze odnést i příjemný pocit.

Pravidelně se účastní školení a kurzů. Hovoří anglicky.

Nabízené služby:

Jako jediní nabízíme 5 letou záruku na všechna ošetření u nás

Endodoncie – kořenové kanálky

K endodontickému ošetření se přistupuje v případě, kdy zubní kaz pronikl k zubnímu nervu a začal poškozovat jeho strukturu. Zubní nerv nemá schopnost obrany, a proto při dlouhodobém vlivu toxinů bakterií zubního kazu odumírá.  Jestliže ani v tomto stadiu nezasáhne zubař, bakterie se přes kořenový kanálek šíří do okolí zubu, poškozují tkáň  kostního lůžka a prostřednictvím krevního řečiště mohou časem negativně ovlivnit také celkový zdravotní stav pacienta.

Stomatologická chirurgie

Pod termínem stomatochirurgie rozumíme všechny chirurgické výkony na zubech, čelistech a měkkých tkáních ústní dutiny (nejedná se však o rekonstrukce v obličejové oblasti). Nejčastějšími zákroky v stomatochirurgii jsou: vsazení implantátů, extrakce zubů, resekce kořenového hrotu, hemisekce, amputace, replantace, preprotetická chirurgie, chirurgická paradontální terapie, incize, excize/ektomie.

Záchovná stomatologie

Záchovná stomatologie je jednou ze základních oblastí zubního lékařství. Zabývá se korigováním defektů zubů (zubní plomby, kořenové výplně),  ale i prevencí v podobě pečetění a podpory ústní hygieny.  Úkolem záchovné stomatologie je udržet zuby živé a zdravé, protože není nic lepšího, než zachovat si vlastní zuby co nejdéle.

Estetická stomatologie

Každý touží po zdravě vypadajícím a krásném chrupu.  Bílé zuby dokonalého tvaru jsou nejenom důležitým znakem mladistvosti a fyzického zdraví, ale v dnešní době zaměřené na vzhled také estetickou nutností (zejména v profesích,  kde se často komunikuje s jinými lidmi).

Jsou lidé, kteří za své zdravé, pevné a přirozeně bílé zuby mohou vděčit dobrým genům. Většina z nás však takové štěstí nemá. Estetická stomatologie proto dnes hraje velice důležitou roli. V Schill Dental Clinic umíme přírodě pomoci.

Ortodoncie - zubní rovnátka

Ortodoncie je obor zubního lékařství, zabývající se anomáliemi ve vzájemném postavení zubů a čelistí.

Ortodontická vada se může projevit již v dětství. Asi u třetiny dětské populace je vada tak závažná, že vyžaduje ortodontickou léčbu. Ortodontickou léčbou chceme dosáhnout správného postavení zubů a čelistí. Tím zlepšíme estetický vzhled pacienta, žvýkací funkci chrupu, umožníme správnou výslovnost a usnadníme provádění zubní hygieny.

Dentální hygiena

Profesionální péče o zdraví Vašich dásní a  zubů prováděná dentální hygienistkou významně přispívá k prevenci vzniku zubního kazu a paradentózy. Dentální hygienu doporučujeme provádět pravidelně, a to minimálně jednou za šest měsíců.

Ceník:

 

Fotogalerie: