JSTE LÉKAŘ?

Lékaři s možností objednání online

Obrázek : MUDr. Alexander Schill

MUDr. Alexander Schill

Stomatologie - zubní ambulance, zubař

Sestra:

 

Adresa:

Praha 4 - Pankrác

Jste lékař? Vyzkoušejte NavstevaLekare.cz zdarma »
75 pacientů navštívilo profil lékaře za uplynulý měsíc.
Upozorněte Vašeho lékaře o možnosti
využívání služby rezervací termínů online.

Informace o ambulanci:

Parkování

Komunikace v jazycích:

 

Jak se k nám dostanete:

 

O lékaři / ambulanci:

MUDr. Alexander SCHILL absolvoval studia stomatologie na Lékařské fakultě Univerzity Komenského v Bratislavě v r. 1996. Účastnil se  mnoha školení a kongresů v Čechách, Německu, Rakousku, Švýcarsku i Portugalsku. Ve své praxi využívá všech moderních postupů a technologií s vizí zlepšování kvality v oboru stomatologie. 

Svou klinickou praxi započal v červenci 1996 a v roce 2002 otevřel vlastní soukromou kliniku Schill Dental v centru Bratislavy. Modernizace kliniky vedla v roce 2008 mimojiné k rozšíření kapacity a přemístění na novou adresu s lepší dostupností, kde klinika sídlí dodnes. Od roku 2012 je pro klienty v Bratislavě k dispozici také menší pobočka v centru.

V dubnu 2013 dr. Schill využil možnosti rozšířit svou působnost do Prahy, kde převzal vedení kliniky Dentaktiv, která od října nese nový název Schill Dental Clinic.

Dr. Schill hovoří anglicky, německy, rusky a maďarsky.

Nabízené služby:

Jako jediní nabízíme 5 letou záruku na všechna ošetření u nás

Endodoncie – kořenové kanálky

K endodontickému ošetření se přistupuje v případě, kdy zubní kaz pronikl k zubnímu nervu a začal poškozovat jeho strukturu. Zubní nerv nemá schopnost obrany, a proto při dlouhodobém vlivu toxinů bakterií zubního kazu odumírá.  Jestliže ani v tomto stadiu nezasáhne zubař, bakterie se přes kořenový kanálek šíří do okolí zubu, poškozují tkáň  kostního lůžka a prostřednictvím krevního řečiště mohou časem negativně ovlivnit také celkový zdravotní stav pacienta.

Stomatologická chirurgie

Pod termínem stomatochirurgie rozumíme všechny chirurgické výkony na zubech, čelistech a měkkých tkáních ústní dutiny (nejedná se však o rekonstrukce v obličejové oblasti). Nejčastějšími zákroky v stomatochirurgii jsou: vsazení implantátů, extrakce zubů, resekce kořenového hrotu, hemisekce, amputace, replantace, preprotetická chirurgie, chirurgická paradontální terapie, incize, excize/ektomie.

Záchovná stomatologie

Záchovná stomatologie je jednou ze základních oblastí zubního lékařství. Zabývá se korigováním defektů zubů (zubní plomby, kořenové výplně),  ale i prevencí v podobě pečetění a podpory ústní hygieny.  Úkolem záchovné stomatologie je udržet zuby živé a zdravé, protože není nic lepšího, než zachovat si vlastní zuby co nejdéle.

Estetická stomatologie

Každý touží po zdravě vypadajícím a krásném chrupu.  Bílé zuby dokonalého tvaru jsou nejenom důležitým znakem mladistvosti a fyzického zdraví, ale v dnešní době zaměřené na vzhled také estetickou nutností (zejména v profesích,  kde se často komunikuje s jinými lidmi).

Jsou lidé, kteří za své zdravé, pevné a přirozeně bílé zuby mohou vděčit dobrým genům. Většina z nás však takové štěstí nemá. Estetická stomatologie proto dnes hraje velice důležitou roli. V Schill Dental Clinic umíme přírodě pomoci.

Ortodoncie - zubní rovnátka

Ortodoncie je obor zubního lékařství, zabývající se anomáliemi ve vzájemném postavení zubů a čelistí.

Ortodontická vada se může projevit již v dětství. Asi u třetiny dětské populace je vada tak závažná, že vyžaduje ortodontickou léčbu. Ortodontickou léčbou chceme dosáhnout správného postavení zubů a čelistí. Tím zlepšíme estetický vzhled pacienta, žvýkací funkci chrupu, umožníme správnou výslovnost a usnadníme provádění zubní hygieny.

Dentální hygiena

Profesionální péče o zdraví Vašich dásní a  zubů prováděná dentální hygienistkou významně přispívá k prevenci vzniku zubního kazu a paradentózy. Dentální hygienu doporučujeme provádět pravidelně, a to minimálně jednou za šest měsíců.

Ceník:

 

Fotogalerie: