Najväčší portál na vyhľadávanie lekárov
Obrázek : MUDr. Peter Gálóczy

MUDr. Peter Gálóczy


  • Vít hodnotí:
    Rychlý a profesionální přístup.
Zobrazit více hodnocení

Ortoped - ortopedie

Sestra:

 

Adresa:

Přerov

Objednejte se online - Vyberte požadovaný den a čas - Klikněte na volný termín
více termínůméně termínů

PŘIJÍMÁME NOVÉ PACIENTY

Informace o ambulanci:

Noví pacienti Objednávání

Komunikace v jazycích:

 

Jak se k nám dostanete:

 

Ověřená hodnocení a recenze:

  • Já jsem naprosto nadšená! Pan doktor je profesionál, odborník s lidským, milým přístupem, se zájmem o pacienta a snahou pomoci za každou cenu. Moc děkuji. Petrová V.Únor 2024, Věra
  • Rychlý a profesionální přístup.Prosinec 2023, Vít

O lékaři / ambulanci:

Studium lékařské fakulty Masarykovy univerzity v Brně ukončil v roce 2009. 

Atestace v oboru ortopedie a traumatologie končetin získal v roce 2015.

Ortopedicko-traumatologickou praxi začal v Nemocnici Liptovský Mikuláš. Následně se vrátil do ČR, kde pokračoval v získávaní praxe a zkušeností v Nemocnici Šumperk (5 let) a Nemocnici Orlová (2 roky). Absolvoval krátkodobé praxe v Nemocnici na Bulovce, v nemocnici Motol, v Nemocnici Margate (Anglie), ATLS kurz v Hradci Králové, ultrazvukové kurzy v Praze (vývojové vady dětských kyčlí), v Brně (měkké tkáně v ortopedií), artroskopické kurzy v Mnichově (zaměřené na ramenní a kolenní kloub). Svoje dovedností doplňoval a pravidelně i nadále doplňuje na různých odborných konferencích a vzdělávacích akcích nejen v České a Slovenské republice, ale i na mezinárodních úrovních.  

Zaměřuje se především na onemocnění a traumata kolenního a ramenního kloubu, sportovní traumatologií včetně operativy a ortopedií obecně.

Nabízené služby:

Naše ortopedická ambulance navazuje na působení ortopedické ambulance MUDr. Vladimíra Eitlera a zabývá se diagnostikou a léčbou poruch a onemocnění pohybového aparátu. Věnujeme se převážně obecné ortopedii a sportovní traumatologii. Nabízíme komplexní diagnostiku a léčbu pacientů s akutními a chronickými bolestmi končetin, kloubů, léčbou posttraumatických stavů, bolestivých syndromů a dalších potíží.

Věnujeme se pacientům všech věkových skupin. Postaráme se rovněž o dětské pacienty a provádíme preventivní vyšetření kyčelních kloubů novorozenců a kojenců.

K diagnostice nám v ambulanci napomáhá moderní ultrazvukový přístroj a v případě potřeby RTG vyšetření je toto možné provést na pracovišti v blízkosti naší ambulance.

Naši lékaři mohou být pacientům k dispozici i v případě potřeby operačního zákroku, a to jako samotní operatéři na okolních nemocničních pracovištích. Menší výkony v lokální anestezii budou v dohledné době prováděny i přímo v prostorách ambulance.

Přijímáme pacienty i bez doporučení praktického lékaře nebo specialisty.

Ceník:

 

Fotogalerie: