Najväčší portál na vyhľadávanie lekárov
Obrázek : Echokardiografie Praha 6

Echokardiografie Praha 6


Kardiolog - kardiologie
MUDr. Blažej Rácz

Sestra:

 

Adresa:

Praha 6 - Dejvice

Objednejte se online - Vyberte požadovaný den a čas - Klikněte na volný termín
více termínůméně termínů

Objednáváme nové pacienty POUZE na ECHO srdce.

Informace o ambulanci:

Bezbarierový přístup Parkování Noví pacienti Objednávání

Komunikace v jazycích:

 

Jak se k nám dostanete:

Hromadná doprava (MHD):
  • Metro A - Stanice Dejvická

Poliklinika se nachází v blízkosti objektů Kulaťák, ČVUT, Hradčanská a ulic Jugoslávských partizánů, Svatovítská, Milady Horákové, Evropská

Ověřená hodnocení a recenze:

 

O lékaři / ambulanci:

 

Nabízené služby:

Echokardiografie

Zkráceně označovaná jako ECHO, je diagnostickou zobrazovací metodou používanou v kardiologii ke zhodnocení struktury a funkce srdce.

Toto neinvazivní a bezbolestné vyšetření využívá ultrazvukové vlny k vytváření detailních obrazů srdce a jeho chlopní. Během echokardiografie pacient leží na vyšetřovacím lůžku a na hrudník mu je aplikován speciální gel, který umožňuje snadnější průchod ultrazvukových vln.

Lékař poté přes hrudník pacienta přesouvá ultrazvukovou sondou, která vysílá ultrazvukové vlny směrem k srdci. Tyto vlny se odrazí od různých struktur srdce, a na základě odrazů se vytváří obraz srdce na monitoru. Echokardiografie může poskytnout informace o velikosti srdce, tloušťce srdečních stěn, funkci chlopní, průtoku krve a mnoha dalších parametrech.

ECHO je používáno k diagnostice a sledování různých srdečních onemocnění jako jsou srdeční chlopenní vady, srdeční selhání, srdeční zbytnění, nepravidelný srdeční rytmus a další. Umožňuje lékaři přesně diagnostikovat typ a pokročilost srdečního onemocnění sledovat efektivitu léčby a plánovat vhodný léčebný postup.

K vyšetření není potřeba speciální přípravy.

Ceník:

 

Fotogalerie: