Najväčší portál na vyhľadávanie lekárov
Obrázek : MUDr. Lada Novotná - Hostivice

MUDr. Lada Novotná - Hostivice


  • Zdenek hodnotí:
    Ihned nabidnuto řešení Časové flexibilní
Zobrazit více hodnocení

Kožní lékař, dermatovenerolog, dermatolog

Sestra:

 

Adresa:

Praha - západ - Hostivice

Objednejte se online - Vyberte požadovaný den a čas - Klikněte na volný termín
více termínůméně termínů

PŘIJÍMÁME NOVÉ PACIENTY

Informace o ambulanci:

Parkování Bezbarierový přístup Noví pacienti Objednávání

Komunikace v jazycích:

 

Jak se k nám dostanete:

 

Ověřená hodnocení a recenze:

  • Příjemné prostředí i jednani. Problém vyřešen. Březen 2024, Klára
  • Ihned nabidnuto řešení Časové flexibilní Prosinec 2023, Zdenek

O lékaři / ambulanci:

MUDr. Lada Novotná již při studiu medicíny v rámci volitelných stáží absolvovala kromě stáže na dermatovenerologické klinice i stáže na klinice popálenin a plastické chirurgie FNKV. Je atestovaným odborníkem z dermatovenerologie (2010), korektivní dermatologie (2012), geriatrie, v roce 2015 získala certifikát pro obor plastická chirurgie. Vlastní licenci ČLK pro výkon samostatné praxe, pro výkon odborného zástupce a poskytování poradenských služeb, a výkon funkce vedoucího lékaře a primáře. Praxi získávala v tuzemských i zahraničních klinikách.  Je členkou českých a evropských společností, aktivně se účastní tuzemských i mezinárodních kongresů a publikuje. Je školitelkou v oblasti korektivní dermatologie.

Ambulance v Hostivici je v provozu od r. 2020. Jsme smluvními partnery Zdravotní pojišťovny Škoda (209), Vojenské zdravotní pojišťovny (201), České průmyslové pojišťovny (205) a RBP. Vzhledem k dosavadnímu zamítavému postoji zbylých pojišťoven k uzavření smluvního vztahu, si jejich klienti ošetření musí hradit sami.

Nabízené služby:

MUDr. Lada Novotná / Arch Aesthetic s.r.o. – Kožní ambulance Hostivice a Benátky nad Jizerou

Naše ambulance se primárně zaměřují na prevenci vyšetřováním kožních znamének. Kožní znaménka či výrůstky nejen dermatoskopicky vyšetřujeme, ale zajišťujeme i jejich následné odstranění (chirurgicky, lasery apod.) a histologické vyšetření.

Z dalších onemocnění můžeme pomoci např. s léčbou ekzémů, akné, růžovky, lupénky, seborrhoické dermatitidy, bradavic, oparů, plísní nehtů i kůže, onemocnění vlasů, bolestivých zarůstajících nehtů, kožních úrazů a zánětů, jizev či bércových vředů.

Specializujeme se i na léčbu venerických obtíží (nemocí přenášených pohlavním stykem).

Ošetřujeme všechny věkové kategorie vč. kojenců.

V léčbě dermatologických onemocnění využíváme histopatologických či laboratorních metod k určení, co nejpřesnější diagnózy a následnému doporučení léčby. Klademe důraz na komunikaci s klientem, na jeho individualitu a přání v korelaci s našimi zkušenostmi.

V ambulanci korektivní (estetické) dermatologie provádíme úpravu mimických vrásek botulotoxinem, výplní vrásek a doplnění objemu kyselinou hyaluronovou, aplikujeme chemické peelingy, mezonitě, Aptos niťový lifting, sklerotizaci žilek, využíváme lasery iplasticko-chirurgické zákroky, i další zákroky dle doporučení anti-aging medicíny, zpomalující stárnutí.

Ceník:

 

Fotogalerie: