JSTE LÉKAŘ?
Obrázek : MUDr. Kateřina Boudová

MUDr. Kateřina Boudová

Oční lékař - oftalmologie

Sestra:

 

Adresa:

Praha - východ - Brandýs nad Labem

Objednejte se online - Vyberte požadovaný den a čas - Klikněte na volný termín
více termínůméně termínů

Informace o ambulanci:

Noví pacienti Objednávání

Komunikace v jazycích:

 

Jak se k nám dostanete:

 

Ověřená hodnocení a recenze:

 

O lékaři / ambulanci:

Studium na 1. lékařské fakultě Univerzity Karlovy ukončila v roce 1997. Do roku 2008 pracovala na očním oddělení FN Bulovka, v letech 2008–2014 působila na Evropské oční klinice Lexum Praha. Zde se zabývala problematikou refrakčních vad a operací katarakt. Dětským pacientům se začala věnovat v roce 2008 v oční ordinaci v Praze 8 a v Top Esthetic oční ordinaci v Kyjích a Mladé Boleslavi.
V roce 2009 úspěšně absolvovala atestační zkoušku a v roce 2012 získala funkční licenci pro vyšetřování šilhání a binokulárního vidění. Absolvovala stáž na očním oddělení FN Motol, JL oční klinice.
V oční ordinaci Brandýs nad Labem s.r.o. působí již od roku 2014, kdy pracovala souběžně s MUDr. Štíbrovou. Od roku 2019 se stala jednatelkou a odborným zástupcem v této společnosti.

Nabízené služby:

V naší ordinaci poskytujeme kompletní vyšetření pro všechny věkové skupiny pacientů pomocí moderních diagnostických přístrojů, vyšetření očního pozadí včetně autofluorescence. Pro děti a kojence provádíme průplachy slzných cest a vyšetření refrakčních vad pomocí přenosného autorefraktometru. Nabízíme aplikaci kontaktních čoček dětem i dospělým.

Ceník:

 

Fotogalerie: