Najväčší portál na vyhľadávanie lekárov
Obrázek : MUDr. David Kintr

MUDr. David Kintr


  • Vlasta hodnotí:
    Vysoce profesionální přístup, velmi srozumitelně mi pan doktor vysvětlil, co mě vlastně bolí, okamžitě mi vysvětlil,...

Ortoped - ortopedie

Sestra:

 

Adresa:

Brno - Židenice

Objednejte se online - Vyberte požadovaný den a čas - Klikněte na volný termín
více termínůméně termínů

PŘIJÍMÁME NOVÉ PACIENTY

Informace o ambulanci:

Bezbarierový přístup Parkování Noví pacienti Objednávání

Komunikace v jazycích:

 

Jak se k nám dostanete:

Hromadná doprava (MHD):
  • zastávka Poliklinika Židenice - Autobusy číslo: 58, 78, 82, 97
  • zastávka Juliánov - Tramvaj číslo: 9
 

Poliklinika se nachází v blízkosti ulic Klajdovka, Líšeňská, Táborská, Věstonická, Jedovnická, Gajdošova

Ověřená hodnocení a recenze:

  • Vysoce profesionální přístup, velmi srozumitelně mi pan doktor vysvětlil, co mě vlastně bolí, okamžitě mi vysvětlil, co bude dělat, provedl nutný zákrok, jednal se mnou laskavě a ohleduplně k mému věku. Takže děkuji a pana doktora bych doporučila.Prosinec 2023, Vlasta

O lékaři / ambulanci:

 

Nabízené služby:

Na prvním místě naší práce je vysoce kvalitní odborná péče jak v oblasti vyšetřování, tak i v oblasti ošetřování zjištěných diagnostických nálezů. Většina lékařů i sester týmu jsou odborníci, pracující ve státních i privátních nemocnicích a své vysoce odborné zkušenosti přinášejí do spektra privátního sektoru. Tím se v našem týmu kombinuje vysoká odbornost, získaná v nemocnicích, s osobním pojetím komunikace mezi pacienty a zdravotnickým personálem v privátním sektoru. V našem týmu jsou jak velmi zkušení odborníci vybraných specializací, tak i mladší kolegové, kteří již prokázali své vysoké odborné kvality a kteří mají u nás prostor k dalšímu odbornému růstu pod naším odborným dohledem.

Spektrum ošetřování diagnostikovaných potíží (např. operace) je navrhováno na základě rozvahy složitosti problému i přidružených potíží pacienta do privátní nebo nemocniční péče. Vždy je ale na prvním místě kvalita péče pro pacienta. Proto jsou pacienti vždy ošetřování našimi odborníky na základě rozvahy jak v privátním, tak i nemocničním režimu, bez nutnosti odesílat pacienty do jiných zařízení a tak přenášet řešení, ale i další sledování, na jiné kolegy.

Ceník:

 

Fotogalerie: